» «Я вибрала Долю собі сама…»
Інформація до новини
  • Переглядів: 3
  • Дата: 24-03-2024, 17:58
24-03-2024, 17:58

«Я вибрала Долю собі сама…»

 
«Я вибрала Долю собі сама…»
Колектив Дубровицької гімназії №1 у великій скорботі: пішла у засвіти хороша людина, найкраща матуся, бабуся, професіонал своєї справи , наша мудра, щира, неймовірна колега - Іванів Галина Миколаївна.
Галина Миколаївна народилася 29 листопада 1939 року в с. Кропивник Калузького району Івано-Франківської області в селянській сім’ї. Після закінчення школи вступила до Івано-Франківського педінституту (історико-філологічний факультет, відділ української мови, літератури, історії). Після закінчення інституту одержала призначення в Загірненську восьмирічну школу Старосинявського району Хмельницької області. У 1965 році одружилась, переїхала жити в Рівненську область. Спочатку працювала в Локницькій середній школі Дубровицького району, Рівненської області, а потім була переведена в Колківську восьмирічну школу, де навчала дітей українській мові та літературі. З 1968 року Галина Миколаївна переведена працювати в Дубровицьку середню школу №1 вчителем історії, а згодом НАЙКРАЩИМ вчителем української мови та літератури в рідній школі, Дубровицькому районі та і в Україні…
За 60 років педагогічної діяльності Галина Миколаївна досконало знала свій предмет, володіла ефективною методикою його викладання, забезпечувала свідоме засвоєння знань, умінь і навичок, особливо учнів старшої ланки, що гарантувало успішну здачу ЗНО з української мови та літератури.
У нашому містечку Галину Миколаївну знають усі, тому що її учні є у кожній родині, серед багатьох поколінь. З усіх куточків України, і навіть з-за кордону, завжди передавали теплі щирі вітання, слова подяки улюбленій вчительці випускники, батьки. Адже праця для Галини Миколаївни – це перш за все щира любов, віра та повага до дітей. Вона вміла побачити світ дитячими очима та зрозуміти, чого вони прагнуть.
Серед багатьох педагогів Галина Миколаївна була особливою: її високий професіоналізм доповнювався бездоганним зовнішнім виглядом, завжди врівноважена, красива, інтелігентна, сповнена внутрішнього спокою та гармонії жінка. Вона ніколи нікого не образила, не принизила, бо була надзвичайно толерантною та мудрою. Це взірець інтелігентності й людяності.
Іванів Галина Миколаївна – досвідчений, креативний, конкурентноспроможний фахівець із почесним званням «Відмінник освіти», «Заслужений вчитель України», професійна діяльність якої відзначена нагородами: Медаль «25 років Незалежності України» 2016 рік, Почесна грамота Рівненської ОДА, управління освіти і науки (І місце в області за результатами ЗНО – 2017), Грамота управління освіти, молоді та спорту Дубровицької РДА з нагоди святкування 140-річного ювілею Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 2017 р. Але найбільшою нагородою для колег - було працювати поруч з такою ЛЮДИНОЮ!
Світлий спомин про Галину Миколаївну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав, любив, шанував. Хай Всемилостивий Господь прийме її щиру душу в Царство Небесне. Вічна пам'ять…Любимо…Сумуємо…Пам`ятаємо…
«Я вибрала Долю собі сама…»

 
 


скачать dle 10.5фильмы бесплатно

Хмара тегів

^