» Дубровицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – найкраща в області за результатами ЗНО-2017
Інформація до новини
  • Переглядів: 994
  • Дата: 25-09-2017, 14:31
25-09-2017, 14:31

Дубровицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – найкраща в області за результатами ЗНО-2017

 

    На початку вересня 2017 року інформаційні освітні ресурси склали рейтинг загальноосвітніх шкіл Рівненської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати ЗНО, отримані випускниками шкіл у 2017 році. Рейтинговий бал розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

    За результатами ЗНО-2017 серед шкіл області на першому місці - Дубровицька загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів №1. Дуже приємно, що такий високий результат був отриманий завдяки тісній співпраці учнів, вчителів та батьків.

Ми пишаємося випускниками 2017 року та педагогами, які готували цих дітей до тестування (Іванів Галина Миколаївна, Мечкало Ніна Степанівна, Станк’явичус Вікторія Казимирівна, Воробей Світлана Володимирівна, Лисенко Ігор Андрійович, Гладка Марія Іванівна, Руско Марія Миколаївна, Подольська Валентина Іванівна).

 

    P.S: За найбільшу кількість призових місць в обласних олімпіадах та конкурсі-захисті науково-дослідних робіт МАН серед ЗОШ І-ІІІ ступенів педагогічний колектив Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 нагороджено сертифікатом якості освіти в номінації «Супер-заклад - 2017».

Найбільшим досягненням є те, що за результатами ЗНО всі випускники 2017 року поступили у ВУЗи України на державну форму навчання.

Дубровицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – найкраща в області за результатами ЗНО-2017
Дубровицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – найкраща в області за результатами ЗНО-2017

скачать dle 10.5фильмы бесплатно

Хмара тегів

^